Policy en voorwaarden

Bedrijf:


Capital Cars & Classics
Handelsnaam - Gran Turismo Watch
Willemstraat 28
8601 GH Sneek
Nederland
Telefoon: +31 624 113793

Retourbeleid:
Als je niet tevreden bent met jouw aankoop, kan je deze binnen 14 dagen na ontvangst van jouw aankoop ruilen of retourneren (exclusief verzending). Alle teruggekeerde of geruilde artikelen moeten in de nieuwe ONGEDRAGEN-toestand zijn, in hun originele verpakking en moeten alle verpakkingsmateriaal, handleidingen en accessoires bevatten.

Terugbetalingsbeleid:
Bij ontvangst van de teruggestuurde goederen en na inspectie bevestiging dat de goederen zijn teruggegeven in de staat zoals ze zijn verzonden wordt de terugbetaling aan de klant verwerkt.

Annuleringsbeleid:
Elke klant is gerechtigd om de bestelling te annuleren voordat de verzending plaatsvindt en een volledige terugbetaling te ontvangen. Als een klant besluit om de bestelling te annuleren nadat het item is verzonden, zal een terugbetaling plaatsvinden nadat het item in zijn oorspronkelijke staat is teruggegeven.

Verzendbeleid:
Gran Turismo Watch verzendt in Nederland, België en Luxemburg vanuit Nederland. Afhankelijk van de locatie vindt elke bezorging plaats tussen 2-15 dagen na bestelling. Bestellingen indien op voorraad worden verwerkt en verzonden binnen 1-3 dagen en een volgnummer wordt verzonden naar elke klant. Belastingen binnen de EU zijn inclusief.

Privacybeleid:
Contact email: info@granturismowatch.nl

Persoonlijke gegevens worden verzameld voor de volgende doeleinden en gebruik van de volgende diensten: mailinglist of nieuwsbrief, cookies, hantering van betalingen, PayPal en creditcardbetalingen.